İSTANBUL AVUKATLAR BİRLİĞİ ( İ.A.B.)18-19 ŞUBAT 2023 TARİHİNDE DELİLER HUKUK KAPSAMINDA DEPREMLERDE DELİL TESPİTİNİN USUL ve ESASLARI KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

17 Şubat 2023 21:34

18 Şubat 2023 Cumartesi ve 19 Şubat 2023 Pazar Günlerinde yapılan seminer İstanbul Avukatlar Birliği ( İ.A.B.) Başkanı Av. A.Metin Uracin tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. Seminerde inşaat hukuk İstanbul Avukatlar Birliği ( İ.A.B.) YK üyesi ve inşaat hukuk uzmanı Avukat Özge Dündar Deliller Hukuku Kapsamında Depremlerde Delil Tespitinin Usul ve Esasları Konulu yapmış olduğu sunum katılımcı avukatların görüş ve önerileri ile devam etti. Seminere Kırıklareli Barosundan Sayın Avukat İsmail Hakkı Kurt da İştirak Etti. Seminer de cumartesi ve pazar günü bir deprem bölgesinde bulunmuş olan avukatların deneyim ve gözlemlerini paylaşmaları ile devam edildi. Seminere katılan Av. Zehra Altay Yıldırım, Av. Berfe Yağar, Av Mehmet Dedeoğlu, Av. Ümüt Ekiz, Av. Feyyaz Erman Arslan, Av. Betül Erdoğan, Av. Özgür Sait Baykara, Av. Edanur Kara, Av. Cansu Kısbet, Stj. Av. Ayşegül Agur, Av. İshak Kamil Kısbet, Av. Mehmet Saadet Ekinci, Av. Damla Nur Diner tarafından yapılan sunum soru -çevap şeklinde devam etti. Seminer katılımcı avukatlara katılım belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.

İstanbul Avukatlar Birliği’nin “Büyük Zelzele – Kara Şubat” konusundaki çalışmaları devam edecektir.

Önümüzdeki günlerde birlikte olmak ve dayanışmayı arttırmak dileğiyle.

(İ.A.B.)