‘ KÜBA BAŞKA BİR DÜNYA ‘

3 Ekim 2015 10:17

A. Metin Uracin

3 Ekim 2015

Dış İlişkiler Merkezi,  Jose Marti Küba Dostluk Derneğiyle birlikte 3 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 18:00 de İstanbul Barosu Galata toplantı salonunda ‘ Küba Başka Bir Dünya’  konulu toplantı düzenledi.

Dış İlişkiler Merkezi Başkanı ve TBBDelegesi Av. A.Metin Uracin ve Küba Cumhuriyeti Ankara BüyükelçisiEkselanslarıAlberto Gonzales Casals tarafından yapılan  açılış konuşmalarıyla başlayan toplantının sunumunu Dış İlişkiler Merkezi Üyesi Av. Aslı Bahar Kılınç tarafından yapıldı

Oturum başkanlığı Dış İlişkiler Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Elif Erdoğmuş tarafından yapılan  toplantıda, Uluslarararası Dayanışma Komitesi Başkanı Graciela Ramirez,Uluslararası Dayanışma konulu, Uluslarararası Dayanışma Komite üyesi Javier Salado Villacín, Küba ve Che Guevara konulu, CHP – Cumhuriyet Halk Partisi Istanbul Millet Vekili Mahmut Tanal, Küba ve Demokrasi konulu konuşmalar yaptılar.

Toplantı, İstanbul Barosu E. Meclis Başkan Yardımcısı, TBB DelegesiAv. Nizar Özkaya tarafından yapılan Küba ve Gençlik konulu konuşma, İstanbul Barosu Staj Eğitim Merkezi E. Başkanı ve TBB DelegesiAv.Aykut Ergil tarafından yapılan Küba Devrimi ve Etkileri konulu konuşmasıyla devam etti.

Toplantı, Uluslarararası Dayanışma Komite üyesi Beatriz SantamaríaKüba ve Latin Amerika Tarihi Üzerine yaptığı konuşmadan sonra, Jose Marti Küba Dosluk Derneği – JMKDD İstanbul Şubesi Üyesi Gülzerin Kızıler Küba  ve Halk Örgütlenmesi konulu konuşmasıyla devam etti.sona erdi.

Toplantı Soru – Cevap bölümüyle sona erdi.

Toplantı Soru – Cevap bölümüyle sona erdi.

Toplantı Soru – Cevap bölümüyle sona erdi. Toplantıya çok sayıda katılımcının yanında İstanbul Barosu E. Meclis Başkanı, TBB Delegesi Av. Zeki Diren, TBB Delegesi Av. İsmet Demirağ, Jose Marti Küba Dosluk Derneği – JMKDD İstanbul Şubesi Yönetim Kululu Üyeleri ve Üyeleri, Küba Kültür Derneği BaşkanıBlanca Nieves Garcia CruzAv. Tunay Gürsel, İstanbul Barosu Dış İlişkiler Merkezi Üyeleri Av. Arzu Köz, Av. İbrahim Aycan, Av. Ahmet Kartal, Stj. Av. Ezgi Yıldırım, Stj. Av. Şafak Türkan, Av. Hale İnanç Aydın, Stj. Av. Ezgi Gönenç Aykol, Stj. Av. Ahmet Menteş, Stj. Av. Mehmet Korkmaz da katıldılar